Monthly Archives: február 2023

  • 0

Zážitok na celý život

Category:Príbehy účastníkov

 

Aj my, podobne ako mnoho ďalších mladých ľudí, sme sa chopili šance, keď sa nám naskytla príležitosť zúčastniť sa erazmus projektu. Naša cesta viedla do Portugalska, konkrétne do 3.najväčšieho mesta Portugalska, do Bragy.

Čítať viac

  • 0

Pedro Muňoz, Parakallo

Category:Príbehy účastníkov

 

Pedro Muňoz, Parakallo. I tak by sa dal definovať náš projekt, ktorého sme sa zúčastnili na začiatku októbra v slnečnom Španielsku. Spolu s mnohými ďalšími účastníkmi z rôznych krajín sme sa stretli v malom mestečku nazývanom Pedro Muňoz, aby sme si spolu prežili divadelný týždeň. Divadlo bolo totiž témou nášho projektu.

Čítať viac


  • 0

V Paríži o rovnosti

Category:Príbehy účastníkov

Rovnosť. Rovnosť pohlaví, menšín a vo všeobecnosti ľudí, je v dnešnej dobe veľmi často omieľaná téma, no je náročné ju skutočne pochopiť a ešte náročnejšie pravidlá rovnosti dodržiavať. A presne o to sme sa snažili s našou štvorčlennou skupinkou Slovákov počas nášho pobytu vo Francúzsku, konkrétne v jeho malebnom hlavnom meste – v Paríži. A čo všetko sme sa dozvedeli a zažili, to sa len ťažko dá opísať slovami, no aspoň skromne sa o to v tomto článku pokúsim.

Čítať viac


  • 0

Tréning plný motivácie

Category:Príbehy účastníkov

Erazmus v Španielsku bola pre mňa prvá skúsenosť s projektami Erasmus. Názov nášho projektu bol Opportunity Kit a jednalo sa o training course. Pre mňa osobne mal tento projekt veľký význam, pretože bol obsahovo pre mňa veľmi obohacujúci.

Čítať viac


  • 0

Sustainability Loading

Category:Príbehy účastníkov

 

Hlavným cieľom projektu Sustainability Loading bolo zvýšiť povedomie o životnom prostredí a naučiť sa, ako byť zodpovednejší k životnému prostrediu a urobiť svet udržateľnejším. Trval desať dní a zúčastnili sa ho mládežníci z krajín ako Macedónsko, Slovensko, Španielsko, Taliansko, Turecko a Srbsko.

Čítať viac


  • 0

Dobrodružstvo na Filipínach

Category:Príbehy účastníkov

Spôsobov ako spoznať skvelých ľudí s rovnakými záujmami je mnoho. Ja odporúčam ísť na mládežnícky projekt zameraný na tému, ktorá ťa zaujíma.

Čítať viac