Monthly Archives: december 2017

  • 0

Nadväzujeme spoluprácu aj s Indiou

Category:Rôzne

nižšie je aspoň zopár fotiek z 2 týždňového pobytu v Indii. 31 ľudí z 31 krajín sveta sa stretlo aby sa dozvedeli o „cross-cultural communication and cooperation strategies for business growth in developing countries“, nadviazali spoluprácu, nové nápady a projekty.

Čítať viac


  • 0

Ako byť aktívnym občanom – feedback z TC v Dánsku

Category:Príbehy účastníkov

V dňoch 10-18. novembra sme sa v dánskom meste Vordingborg zúčastnili tréningu na tému Európske občianstvo. Tento pojem je v súčasnosti veľmi populárny – všade sa o ňom hovorí, no v skutočnosti nikto nevie, čo vlastne znamená. Na tomto tréningu sme sa naučili odpovedať na otázky týkajúce sa problematiky nielen európskeho, ale aj občianstva ako takého. Boli nám predstavené rôzne úrovne občianstva, dozvedeli sme sa ako byť aktívnejšími občanmi prospešní pre celú spoločnosť. Tréning bol okrem toho zameraný aj na spôsoby spolupráce s mladými ľuďmi a metódy motivácie mládeže k tomu, aby boli reálnou súčasťou ich komunity.

Čítať viac

  • 0

Veni, vidi, vici v improvizácii!

Category:Príbehy účastníkov

O tréningu Improve Entrepreneurship Skills vo Francúzsku

Písal sa október 2017 a dvadsiatka šikovných mladých ľudí z desiatich štátov Európy spoznala malebnú dedinku vo Francúzsku. Jej názov La Vancelle sa takmer väčšina naučila za desať dní vysloviť i napísať. Pre náš slovenský tandem dedinka učupená medzi kopcami pripomínala takmer domovinu. Jediný rozdiel bol v počte zajacov. Na Slovensku ich ešte máme, vo Francúzsku sme ich takmer všetky zjedli. Nuž aj takéto veselé gastronomicko-turistické spoznávanie prinášajú tréningy.

Čítať viac

  • 0

Asi ešte nikdy som nezažila tak produktívny týždeň…

Category:Príbehy účastníkov

Olá amigos! Práve som sa vrátila s týždenného pobytu v Portugalsku a chcem sa s vami podeliť o moje nadšenie, eufóriu, motivovať  Vás a dodať odvahu na to aby ste niečo podobné podnikli aj vy. Tak poďme na to!

Čítať viac