Monthly Archives: september 2020

  • 0

Keď dobrovoľníctvo prekoná očakávania

Category:Príbehy účastníkov

S myšlienkou dlhodobého dobrovoľníckeho projektu som sa pohrávala už nejaký čas, no utvrdila som sa v nej až počas štúdia v zahraničí. Po strednej som totiž nebola presvedčená o mojom ďalšom smerovaní, a preto sa mi dobrovoľníctvo zdalo byť dobrou možnosťou ako plnohodnotne využiť môj čas. O European Solidarity Corps som v tejto dobe ešte nevedela, a tak sa pre mňa začal dlhý proces hľadania organizácie, ktorá by mi s mojou iniciatívou dokázala pomôcť. 

Čítať viac


  • 0

Právo mať práva

Category:Príbehy účastníkov

Takto znel názov nášho tréningového kurzu, ktorý sa uskutočnil posledný prázdninový týždeň v hlavnom meste Nemecka, v BERLÍNE.

Čítať viac


  • 0

Hľadáme odborníkov v oblasti práce s mládežou

Category:Rôzne

Otvárame výzvu pre odborníkov v oblasti práce s mládežou, ktorí budú pracovať na tvorbe nových metód neformálneho vzdelávania pre riešenie nenávistných prejavov a zároveň zrealizujú nejaké takéto aktivity a podujatia s mladými ľuďmi. Ide o platenú pozíciu / ale vyžaduje len pár hodín mesačne popri práci.

Čítať viac

  • 0

Týždeň za komfortnou zónou

Category:Príbehy účastníkov

Ahojte, kamaráti.

Moje meno je Patrik a týmto pozdravom či nebodaj krátkym listom by som Vám chcel v skratke opísať jednu z mojich životných skúseností. Ak si milovník cestovania, spoznávania či dokonca učenia sa nezvyčajným spôsobom, verím, že tento článok bude presne pre teba a niečo si z neho zoberieš. Počítam tiež s možnosťou hoc len malej inšpirácie či motivácie skúsiť a zažiť niečo podobné.

Čítať viac


  • 0

Vitajte v Serra da Estrela!

Category:Príbehy účastníkov

Ubytovaní sme v Pousada de Juventude. Je to miesto, kde môžete vidieť hviezdy ako nikde inde na svete. Nádherné hory a čerstvý vzduch robia naše dni krajšími. Organizačný tím tohto projektu je pripravený spraviť náš projekt úžasným.

O našich dňoch strávených na tomto mieste sa môžete dočítať v ďalšej časti tohto článku ? Prajem príjemné čítanie!

Čítať viac