You are welcome

You are welcome Budapest
Loading Map....

Date/time
Date(s) - 25/05/2018
All day

Locality
Budapest, Hungary

Project type

Selected participants


Ajánlat az 1 napos nemzetközi rendezvényre Budapesten, 2018. május 25-én. Szlovákiából egy egész buszt közvetítünk minden korosztály résztvevőinek, legyen az akár az idősek csoportja, az egész iskola osztály, vagy ami a legjobb, az összes korosztály keveréke 🙂

Reggel majd a busz felvesz önöket a megbeszélt helyen, a nap folyamán lehet felfedezni a várost, és este mindannyian találkozunk 17:00 órakor ott, ahol a tíz országból szármozó résztvevőkkel részt veszünk a programban (további információ alább). A program magyarul lesz a angol nyelvre fordítva, így nyugodtan azok is jöhetnek, akik nem beszélnek angolul, de magyarul igen.

A program végén, kb. 22:00 órakor busszal vissza térünk Szlovákiába éjszaki órákban.

A busz indulási helyet a résztvevők lakóhelyén alapján igazítsuk.

A részvétel INGYENES!

Ha nagyobb csapattal vagy iskola osztállyal szeretnél bejelentkezni, küldjél egy e-mailt a címre: apply@adelslovakia.org és írd le nekünk, honnan valók vagytok, és pár információt mint életkor / állapot / mivel foglalkoztok. Ha csak magadot szeretnél bejelentkezni, használd az alábbi bejegyzést.

Miröl lesz az esemény?

YOU ARE WELCOME – projekt az Európaban kialakult idegengyűlölet, intolerancia és diszkriminációval foglalkozik, támogatja a bevándorlók és menekült integrációt és a sztereotípiákatot leküzdését.

Esemény programja:

Kardos Dani Koncertje

Színházi előadás arról, hogy mi történik, amikor menekültté válsz, hogyan mentheted meg az életedet.

Film vetítés – A díjnyertes magyar rendező Vranik Roland „Az állampolgár” című filmje. Miután „az állampolgár“ elvesztette az egész családját a háború borzalmaiban és mint politikai menekült veszélyes utat Európában vállalta, békés életének letelepel mint egy budapesti bevásárlóközpont biztonsági őr. Viszont Wilsont hajtja a vágy: a Magyar  állampolgár modellévé válni és ezt bármilyen áron…

 

Participation in the project

If you would like to apply for project, please answer the following questions:

1. Question:  What is your motivation to participate in the project?
2. Question:  How do you think you will use the knowledge and skills which you gain at this project in your future life?

Prihlasovanie na tento projekt bolo uzatvorené. Momentálne prebieha výber účastníkov.