Monthly Archives: august 2019

  • 0

Ak si ešte nebol a stále váhaš

Category:Príbehy účastníkov

Keď som sa jedno poobedie rozprával s kamarátom, tak mi odporučil si vyskúšať Youth Exchange. Že sa tam spoznám so super ľuďmi, spoznám nové krajiny a kultúry a zažijeme veľa zábavy a tak sa aj stalo. Keď som sa dozvedel, že má vybrali na tento projekt. Bol som veľmi nadšený, bol to môj prvý projekt. Vďaka tomuto projektu som mal možnosť prvýkrát letieť lietadlom. Mal som aj trošku strach, lebo moja Angličtina bola na úrovni mrazu.

Čítať viac

  • 0

feedback z tréningu v Španielsku

Category:Príbehy účastníkov

V dňoch 17.-22. júna 2019 sme sa s Jurajom zúčastnili tréningu s názvom “Give me a like!” v španielskom mestečku Íscar. Projekt mal byť zameraný na tzv. “dissemination”, čiže šírenie a propagáciu rôznych výsledkov, produktov či informácií. V skratke nás mal naučiť, ako efektívne zaujať čo najväčšiu časť cieľovej skupiny a aké prostriedky sú k tomuto potrebné. K tomu, akým spôsobom nás k týmto skills organizátori a tréneri viedli, sa vrátim neskôr v článku. Poďme sa najskôr pozrieť, ako to celé začínalo.

Čítať viac


  • 0

Koncert proti obchodovaniu s ľuďmi pred prezidentom

Category:Príbehy účastníkov

Počas deviatich dňoch sme sa stretli skupinka šiestich mladých uletených dievčat spolu s ďalšími účastníkmi z Malty, Rumunska, Cypru, Gruzínska, Veľkej Británie, Macedónska a Litvy na projekte s názvom Free in deed, ktorého témou bolo obchodovanie s ľudmi.

Čítať viac