Monthly Archives: september 2023

  • 0

Labor Leader 1.0

Category:Príbehy účastníkov

Do tohto projektu som sa zapojila na poslednú chvíľu a som veľmi rada, že som tak urobila. Tieto dva týždne v Španielsku boli plné tanca, zábavy, sangrie a dobrého programu so super ľudmi. Španielsko je pestrá krajina a som veľmi rada, že som ju mala možnosť spoznať práve cez Erazmus+ projekt.

Čítať viac


  • 0

Ecological Fashion Design

Category:Príbehy účastníkov

V dňoch 15.5 – 26.5 2023 sme sa ako členky slovenského tímu so sprievodnou organizáciou ADEL Slovakia zúčastnili Erasmus+ projektu s názvom „Ecological fashion design“ ktorý sa konal v tureckom prímorskom meste Gemlik.

Čítať viac


  • 0

A deep diving in the wonders of Mas Les Vinyes

Category:Príbehy účastníkov

Few weeks ago, in a time feeling already like a very long time, in another age, in another times, me and 30 other young people, coming from all over Europe had the chance to meet, to bound and to share in a very remote place at the foot of the Pyrenees thanks to project Active Permaculture.

Čítať viac


  • 0

“Be aware, be suistainable” in Croatia,

Category:Príbehy účastníkov

Nedeľa sa niesla skorými aj neskorými príchodmi účastníkov. Povedali sme si o tom, čo nás bude cez týždeň čakať. Navečerali sa a s očkávaniami zaspali. Začiatok týždňa sme začali zoznamovacími aktivitami. Prelomili sme ľady. Celý deň sa niesol v znení team buildingových aktivít. Deň sme ukončili každý po svojom.

Čítať viac