Monthly Archives: december 2018

  • 0

Keď kamarátstva pretrvajú aj po výmene

Category:Príbehy účastníkov

Písal sa druhý septembrový týždeň a škola sa pomaly rozbiehala. No my, skupinka piatich mladých Slovákov, sme sa rozhodli spraviť si ešte dva prázdninové týždne. Netrávili sme však čas ležaním na pláži pod slnečníkom. Síce sme mali možnosť ísť aj do bazéna, ale na mládežníckej výmene.

Čítať viac

  • 0

Z tréningu o extrémizme v Rumunsku

Category:Príbehy účastníkov

Začalo to neveľmi slávne (trocha vinou dopravcu, trocha našou). Cestou do Rumunska sme sa zaviezli „iba“ o 150 km ďalej ako sme pôvodne plánovali, vysadili nás o šiestej ráno bez hotovosti na autobusovej stanici ako z hororu a na miesto určenia sme sa vracali autokarom, v ktorom to vyzeralo ako v sardinkárni ?. Odkedy sme však trafili správne miesto, kde vystúpiť a našli sme hotel, začal sa týždeň, o ktorom sa dá hovoriť iba v superlatívoch.

Čítať viac


  • 0

Ako sme sa naučili ako sa stať podnikateľom

Category:Príbehy účastníkov

V rámci projektu Erasmus+ sme mali možnosť vycestovať do chorvátskeho Zadaru a niečomu novému sa priučiť v kolektíve úžasných ľudí. Konkrétne sme sa venovali téme mladých podnikateľov a digitálnych Start-upov. V tomto článku by sme radi poukázali náš pohľad na to, ako to všetko prebiehalo.

Čítať viac