Monthly Archives: január 2021

  • 0

Podpora pri príprave projektov a získavaní grantov

Category:Rôzne

Keďže nás mnohí kontaktovali so žiadosťou o pomoc, rozhodli sme sa využiť svoje know-how a skúsenosti a pomôcť ďalším organizáciám, športovým klubom či jednotlivcom pri získavaní financovania pre svoje nápady.

Čítať viac


  • 0

Ako si mladí predstavujú budúcnosť Európy?

Category:Príbehy účastníkov

Na našej poslednej online výmene s názvom “BRAVE NEW YOU-RELOADED”, ktorej cieľom je budovanie dôvery medzi rôznymi mládežníckymi komunitami – ich zbližovanie na miestnej aj medzinárodnej úrovni – za účelom spoločného vytvorenia inkluzívnejšej a otvorenejšej Európy, sme sa pýtali našich účastníkov “Aká by mala byť podľa teba Európa? A ako si myslíš, žeby bolo možné takúto Európu vybudovať?” 

Čítať viac

  • 0

Aký bol pre nás rok 2020?

Category:Rôzne

Rok 2020 bol určite iným ako ostatné roky. Všetci sme museli čeliť neraz neľahkým prekážkam a prispôsobiť novým normám. Ani pre nás v ADEL to nebolo jednoduché, zvlášť keď na začiatku roka zatvorili z dňa na deň hranice a reálne hrozilo, že sa skupiny vyslané na projektoch nedostanú domov. Našťastie sa všetci vrátili domov bez problémov a jednu z našich aktivít – vysielanie sme museli pozastavili, no naskytlo sa nám viac času venovať sa iným projektom. Čo sa nám však podarilo v roku 2020 si pozrite nižšie.

Čítať viac


  • 0

Dobrovoľnícke projekty počas Covid19

Category:Rôzne

Dobrovoľnícke projekty prebiehajú aj v súčasnosti na rozdiel od výmen a školení, keďže ide v podstate o presťahovanie sa za prácou do inej krajiny. Ako teraz celý proces prebieha? 

Čítať viac