Monthly Archives: apríl 2018

  • 0

Z tréningu v Portugalsku

Category:Príbehy účastníkov

Aby som to zhrnula jednou vetou, tréning bol úplne úžasný a pre mňa osobne veľmi prínosný. Hlavnou tému projektu bola youth work a jej status v Európe. Spolu s ostatnými účastníkmi sme porovnávali situáciu v jednotlivých krajinách. Zistili sme, že vo väčšine krajín je podobná ako na Slovensku – práca s mládežou nie je uznávaná ako odbor či povolanie, neexistuje samostatný študijný program pre pracovníkov s mládežou atď., no napríklad Írsko je v tomto ďaleko pred zvyškom Európy, keďže pre prácu s mládežou majú komplexný celoštátny rámec ako aj samostatné štúdium.

Čítať viac


  • 0

Deväťdňový výhľad na TATRY z Poľskej strany

Category:Príbehy účastníkov

To, že máme spolu s Poliakmi rozdelené Tatry, to už každý vie. No nie každý z nás mohol zažiť, a vychutnať si nádherné prostredie Poroninu. Tento príspevok bude zameraný, hlavne na opis mládežníckej výmeny, ale tiež budú v ňom opísané nezabudnuteľné okamihy, ktoré sme spolu prežili. Neviem síce ako vy, ale u mňa takáto výmena dokáže vyvolať emócie, aké bežne nezažívam. Od momentu, keď už len odpočítavate dni do vycestovania, až po neistú myšlienku, či ste si zbalili všetko potrebné…

Čítať viac

  • 0

My first and unforgettable exchange

Category:Príbehy účastníkov

You do not know how it looks until you experience it on your own.I was afraid and nervous,because I was not very talkative/communicative person and I had a phobia of talking in front of many people.But it was useless.Not only that we did not have to talk a lot about the topic,but even it was not about that topic and activities around that.There were of course many games and interesting activities,but mainly in very funny way-games like moving debate,painting our own map,many energizers etc. It was about that people.About how you feel in this new area and atmosphere.

Čítať viac

  • 0

Push Notifikácie

Category:Rôzne

Ahojte ADELÁCI,

Dnešným dňom si dovoľujem priniesť novinku, ktorú určite poznáte aj z iných stránok, predovšetkým spravodajských portálov. Jedná sa o tzv. push notifikácie, ktoré sa Vám vždy zobrazia keď je pridaný na stránku nový obsah v podobe malého okna.

Čítať viac